Es reprén l’Alter Arts als ateneus de Girona

Es reprén l’Alter Arts als ateneus de Girona

ALTER ARTS. Expressions artístiques alternatives itinerants és l’activitat anual d’enguany de la Delegació Territorial de Girona de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC). Un cicle itinerant format per quatre propostes artístiques molt diverses que actuaran pels diferents ateneus federats del territori gironí.

El cicle va començar el 17 de juliol, amb una actuació de màgia infantil, amb el mag Magic Palo, al Casal Camprodoní. Aquesta tardor, concretament del 17 de setembre al 19 de novembre, es reprén el cicle, que passarà per sis ateneus de la delegació, amb els espectacles de Biterna (grup musical de folk), Cos i Ficades (Circ i mixtura d’arts), Poesia Sensual (Poesia i música) i  Màgic Palo (màgia infantil).

L’Alter Arts vol desmarcar-se de l’imaginari social dels grans pilars de les arts escèniques i apostar per expressions artístiques de formats alternatius. A més, com totes les activitats que organitza la FAC, s’han escollit propostes de referència del territori on es durà a terme el cicle, representades en llengua catalana. La paritat de gènere també ha estat un criteri essencial a l’hora d’organitzar les activitats, així com la diversitat d’arts que es proposen.

Venda d’entrades i calendari d’espectacles en aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.