Cicle Xerrades: Reflexions sobre una ‘nova realitat’

La Delegació Terres de Ponent de la Federació d’Ateneus de Catalunya presenta un cicle de debats per reflexionar sobre les conseqüències derivades de l’actual crisi de la Covid-19 i així aprofundir sobre totes les seves implicacions.

Per fer-ho possible es va organitzar un cicle que va recórrer bona part del territori de Ponent i que estava basat en tres grans blocs temàtics d’especial rellevància com són: l’economia, la societat i la cultura. Amb aquestes reflexions es pretén donar les claus per poder afrontar els nous reptes provocats per la pandèmia.

PONENTS:

ARCADI OLIVERES
Economista català, expresident de l’Associació Justícia i Pau de Barcelona.

DANIEL RAVENTÓS
Doctor en Ciències Econòmiques, professor titular de Sociologia a la Facultat d’Economia i Empresa de la UB i membre del grup d’investigació GREECS.

RAMON MORELL
Professor associat de la Universitat de Lleida de 1975 a 2012, excap de Servei d’Urbanisme de la Generalitat a Lleida i excap de Servei de Rendes de l’Ajuntament de Lleida.

MARGARIDA TROGUET
Gestora cultural de l’àmbit de les arts escèniques i membre del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts.

JOSEP TORT
Gestor cultural de l’àmbit del patrimoni, exdirector del Consorci del Turó de la Seu Vella.

SALVADOR CASALS
Gestor cultural i gerent del Casal Societat La Principal de Vilafranca del Penedès. Membre del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts.