Delegació Territorial Camp de Tarragona – Terres de l’Ebre

REFERENT TÈCNIC

Ernest Cabré
DT Camp de Tarragona – Terres de l’Ebre
delegacioTGN@ateneus.cat
693 726 558

SEU
IRMU
Mas de la Coixa Rotonda Eix de l’Ebre. N-420, s/n (Móra la Nova)
Dimecres de 16h a 18h

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha desplegat el projecte Delegacions Territorials amb la voluntat de potenciar una nova visió territorial i per acostar-se a les necessitats de les entitats associades. Amb aquesta intenció us presentem la Delegació Territorial Camp de Tarragona – Terres de l’Ebre.

1FUNCIONS DE LA DT

  • Espais de participació territorial i de proximitat, una eina perquè les entitats es puguin conèixer i compartir experiències, problemes, i sobretot, solucions. Aquesta empatia generada fomentarà el treball en xarxa i l’aparició de projectes compartits, que rebran el suport del tècnic de la delegació.
  • Llibertat d’organitzar-se de la forma que creguin convenient, amb la creació de comissions, el nomenament de representants i les seves funcions, la convocatòria de reunions, trobades i/o jornades de treball… També podran organitzar les activitats del tipus que siguin per fomentar el treball en xarxa.
  • Hauran de reunir-se un mínim de dues vegades a l’any, un cop durant el primer semestre, i l’altre durant el segon. Una de les dues reunions territorials anuals coincidirà amb la sessió dels debats Els ateneus som essencials! que s’organitza des de la FAC, per tal d’acompanyar la reunió amb una sessió formativa.
  • Cada DT designarà dos membres del Grup Motor, un organisme de voluntaris i voluntàries d’ateneus federats que té per finalitat informar, debatre i repassar les línies de treball de la Federació d’Ateneus pels propers anys. Un fòrum on proposar accions i projectes concrets.

MÉS INFORMACIÓ

2EN FORMEN PART (14)


Ateneu Cultural Josep Taverna Alforja
Centre d’Amics de Reus Reus
Centre de Lectura de Reus Reus
Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia Reus
Orfeó Reusenc Reus
Societat Unió l’Argentera L’Argentera
Ateneu Agrícola d’Almoster Almoster
Casal de l’Espluga de Francolí L’Espluga de Francolí
Centre Obrer La Sènia
Ateneu Bisbalenc La Bisbal de Falset
Ateneu de Tarragona Tarragona
Societat Unió Gandesana Gandesa
El Fènix Societat Recreativa i Cultural Vila-seca
Societat Coral El Miquelet València

3CÀRRECS DE RESPONSABILITAT

MEMBRES GRUP MOTOR:

El Grup Motor de la Federació d’Ateneus, comissió que té com a finalitat informar i debatre sobre les línies de treball del projecte de la FAC pels pròxims anys, s’ha reestructurat al llarg del primer i segon trimestre de 2023, i ha incorporat participants d’ateneus de tot el territori català.

Joan Ciurana / Centre d’Amics de Reus

Josep Maria Ferran Torrent / Ateneu de Tarragona

16 de novembre | DT Camp de Tarragona – Terres de l’Ebre | El Fènix, Societat Recreativa i Cultural (Vila-secaCom arribar-hi


ACTIVITATS I PROJECTES DE LA DELEGACIÓ