Avantatges pels Socis

Des d’aquest espai, els socis que formeu part d’algun ateneu podreu consultar tots els avantatges de què disposeu (i que anirem actualitzant) només pel sol fet de tenir el carnet d’afiliat a una de les nostres entitats federades.

 

La Cate de Figueres ofereix a tots els socis d’ateneus adherits a la FAC que tinguin en logo de la FAC al carnet de les seves entitats, els mateixos avantatges que a tots els socis de La Cate. La mesura és vigent a partir de l’agost de 2019, i té un caràcter permanent fins que l’entitat figuerenca no prengui una decisió en un sentit diferent.


Descomptes en espectacles

Us presentem ‘El Coronel no tiene quien le escriba’, adaptació teatral d’una de les obres més emblemàtiques de Gabriel García Márquez, que es representarà al Teatre Poliorama del 5 al 30 de maig de 2021. Es tracta d’una història d’amor i esperança en un món miserable, protagonitzada per Imanol Arias.

Per a aquest espectacle, el col·lectiu ateneístic es podrà beneficiar d’un 15% de descompte.

Per tal de sol·licitar els seus serveis cal omplir el formulari de la seva web: Teatre Poliorama 

El Teatre Poliorama ofereix un 20% de descompte a tots els socis d’ateneus per aquesta obra que explica com una mare (Mont Plans) i una filla (Annabel Totusaus) es retroben a l’habitació d’un hospital després d’haver passat cinc anys sense parlar-se. Una conversa forçada en què la filla descobrirà aspectes inversemblants de la seva mare i de la seva família.

De mares i filles pretén arribar al fons del cor de l’espectador amb una barreja de riures i llàgrimes. Mont Plans i Annabel Totusaus ens captiven des del primer moment dins les teranyines del seu passat; un dragonkhan emocional que sembla que no s’hagi d’acabar mai.

Una producció de: Mosica Mix i Puy&Co

Escrita i dirigida per: Paco Mir

Per tal de fer efectiu el descompte heu d’enviar un correu a tecnic@ateneus.cat o trucar al 93 268 81 30 i us facilitarem un codi promocional per comprar les entrades amb descompte, amb el que es podran comprar un màxim de dues entrades per persona.

L’enllaç de compra és el següent: https://www.teatrepoliorama.com/

Em van proposar fer un espectacle sobre la mort i ens ha sortit un espectacle sobre l’individualisme, el neoliberalisme, la família, allò inmaterial, la humanitat, allò grupal, l’existencialisme, la supervivència, l’amistat, l’amor… ens ha sortit un espectacle sobre la vida.

La dramaturga i actriu Alba Pujol conversa amb el seu pare, catedràtic d’història econòmica, durant el seu últim cicle de quimioteràpia. La pulsió de la mort ens porta a la vida. Una adaptació de les transcripcions d’aquestes converses en les que Cioran, Shakespeare, Lacan, Gil de Biedma, els germans Cohen, el Dr Benito, Eugenio i Peter Handke ens acompanyen en el viatge.

Àlex Rigola

Coproducció: Sala Beckett, Titus Andrònic, SL, Heartbreak Hotel i Temporada Alta 2019
Escrita i dirigida: per Àlex Rigola

Per tal de fer efectiu el descompte heu d’enviar un correu a tecnic@ateneus.cat o trucar al 93 268 81 30 i us facilitarem un codi promocional per comprar les entrades amb descompte, amb el que es podran comprar un màxim de dues entrades per persona.

L’enllaç de compra és el següent: https://www.teatrepoliorama.com/


Subscripcions a mitjans de comunicació

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha arribat a un acord amb el setmanari El Temps i amb el diari EL PUNT AVUI, per oferir a les entitats federades i als seus socis, descomptes per a la subscripció a aquests mitjans de comunicació.

El Punt Avui és un diari de Catalunya editat en català fruit de la fusió dels diaris El Punt i l’Avui, que va aparèixer el dia 31 de juliol del 2011. Té una edició impresa en paper i una pàgina web. Compta amb una edició nacional i una altra de pròpia per a les comarques gironines.

Descompte:

20% per als ateneus federats i 15% per a socis dels ateneus.

El Temps és un setmanari de política i cultura editat a València per Edicions del País Valencià des de 1984. N’és editor Eliseu Climent. Té redaccions a Barcelona, i Palma.

Descompte:

Preu especial de 130 euros/any per la subscripció en paper i digital (10% menys que la subscripció habitual i 40% respecte del preu de la revista) per a totes les entitats adherides a la Federació     d’Ateneus de Catalunya i els seus socis i sòcies.

Sis mesos de subscripció digital gratuïta per a tots els socis i sòcies dels ateneus associats a la federació amb motiu del 35è aniversari d’El Temps.
Descompte de 50% en qualsevol tarifa publicitària del setmanari El Temps per a qualsevol entitat adherida a la Federació d’Ateneus.

Contacte:

comunicacio@ateneus.cat I 932688130 www.eltemps.cat


Descomptes generals

Es tracta d’un curs pràctic que pretén que la gent perdi la por i pugui treure-li un millor rendiment al seu mòbil. El temari i nivell és adaptat a les necessitats de l’alumnat.
Expliquem primer de tot els ajustaments generals, escriptori, accessos directes, aplicacions d’interès, emails, tràmits, consultes, fotos, arxius, copies, etcètera.
En les següents sessions ens endinsem a explicar molt bé el WhatsApp, les Vídeo-Trucades, Instagram, Twitter, Facebook i altres Xarxes Socials d’interès.
El Curs consta de 4 sessions de 2 hores però el podem adaptar en temari, número de dies, durada de les classes, etc que necessitin.
Els ateneus interessats poden posar-se en contacte amb Joan Purtí joan@purti.cat o trucant al 669189435 fent referència a l’Ateneu federat de la FAC al qual pertanyen.