La doctora Carme Borrell de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, darrera ponent del cicle de conferències-debat sobre la pandèmia

La doctora Carme Borrell de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, darrera ponent del cicle de conferències-debat sobre la pandèmia

La situació actual i excepcional causada per la Covid-19 ha sacsejat la societat catalana i el món sencer. Per això, des de l’Ateneu de la Vall de Llèmena s’ha organitzat un cicle de conferències-debat sobre la pandèmia, amb l’objectiu d’intentar resoldre alguns dels dubtes i plantejaments sorgits amb la crisi causada per la Covid-19. D’on ha sortit el virus? Ens afecta a tota la societat per igual? Era evitable aquesta pandèmia? El nostre estil de vida i la nostra relació amb la natura han influït en la seva aparició?

Després de les ponències realitzades durant aquest mes d’octubre amb el Dr. Pere Cardona, membre del Servei de Microbiologia de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona, i del Dr. Fernando Valladares, del Museo Nacional de Ciencias Naturales de Madrid, l’última conferència-debat tindrà lloc el dijous 12 de novembre amb la xerrada de la Dra. Carme Borrell de l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

La conferència tindrà lloc a la Sala 1 d’octubre de Sant Gregori (Girona) a les 7 de la tarda i tractarà sobre la salut pública i les desigualtats en la Covid-19. La conferència també es podrà seguir telemàticament a través del programa Zoom.

Més informació a:

https://ateneuvalldellemena.wixsite.com/ateneu/single-post/2020/10/03/Cicle-de-confer%C3%A8ncies-debat-PAND%C3%88MIA-LA-HUMANITAT-EN-CRISI

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.