Vols participar al ‘Persona Infiltrada’ de TV3?

Vols participar al ‘Persona Infiltrada’ de TV3?

La productora que elabora el programa ‘Persona Infiltrada’ que s’emet a TV3 cada dijous, sota la conducció de la presentadora Anna Simón; busca famílies singulars d’arreu de Catalunya, entre 4 o 5 persones, que vulgui protagonitzar un dels programes. T’interessa? Respon a la crida que fan!:

Atenció famílies amb ganes de passar-ho bé!

Som Veranda Televisió, la productora de Persona Infiltrada. Estem preparant la nova temporada del programa, un concurs on diversos famosos catalans posaran a prova diferents famílies i col·lectius de tot el territori per veure si els seus membres realment es coneixen bé entre ells. Creieu que passaríeu la prova? Vols participar en un concurs televisiu familiar? Formes part d’una família de 4 membres o més que viuen plegats? Ets part d’un col·lectiu que realment conviu com una família? Si és així i esteu disposats a divertir-vos i guanyar un bon premi econòmic, aquesta és la vostra oportunitat! Demostra’ns que sí i podreu guanyar un premi que us alegrarà l’any!

Si vols participar i saber-ne més:

–          Escriu-nos a: personainfiltrada@veranda.tv

–          Truca’ns al:  682 11 08 24

–          Envia’ns un Whatsapp al: 682 11 08 24

Ens ho passarem molt bé i podreu guanyar un premi molt suculent!

Us esperem!­­­­­­

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.