Publicat21/05/2024
Activitat
EN PARLEM A L'ATENEU: ADA PARELLADA

Categoria
Conferències
Data
El 10-04-2025
Hora
19:00
Lloc
Igualada
Carrer de Sant
Carrer de Sant
Organitza
Ateneu Igualadí
Descripció
Amb aquesta proposta del projecte “EN PARLEM A L'ATENEU” volem obrir la qüestió sobre “Què pebrots és “la cuina sostenible”?”, a càrrec de la restauradora Ada Parellada.
“La restauradora i propietària del Restaurant Semproniana ens explica què significa cuinar de manera sostenible, fent un viatge a través de la ciència, la salut, la sostenibilitat i, sobretot, a través de la nostra història i cultura. Una xerrada on comprendràs la magnitud i el poder que tens a l'hora de triar què entra dins del teu cabàs. Una decisió política que amaga la clau per combatre l'emergència climàtica des dels nostres fogons. Analitzarem el nostre patrimoni culinari per poder comprendre tot allò que se'ns remou quan cuinem i quan mengem!”