Manifest en defensa de la unitat de les col·leccions del MNAC i el Museu de Lleida

Manifest en defensa de la unitat de les col·leccions del MNAC i el Museu de Lleida

La Plataforma d’Entitats Culturals de Lleida ha promogut, junt a una quinzena d’entitats més, el manifest en defensa de la unitat de les col·leccions del MNAC i el Museu de Lleida, arran de la situació de vulnerabilitat en la que es troben algunes de les obres d’art procedents del monestir de Santa Maria de Sixena conservades al Museu Nacional d’Art de Catalunya i al Museu de Lleida. El document demana a la Generalitat de Catalunya que vetlli pels béns patrimonials propis i en garanteixi en gaudi a les generacions futures.
Els col·lectius i/o persones a títol individual es poden adherir en aquest link: https://manifestdefensamuseus.wordpress.com.
La Federació d’Ateneus de Catalunya ja s’ha adherit al manifest. Us animem a que el compartiu per a que hi hagi el màxim d’adhesions possibles.