Presenta el llibre ‘En Pep, el nen que somiava sardanes’ a la teva entitat!

Presenta el llibre ‘En Pep, el nen que somiava sardanes’ a la teva entitat!

La Confederació Sardanista de Catalunya ha reeditat el llibre infantil En Pep, el nen que somiava sardanes, de Montserrat Segura, amb Gorbs Edicions. Un mitjà que s’emmarca en el projecte per inscriure la sardana i la cobla com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de l’UNESCO. La Confederació ofereix a les entitats federades a la FAC, de forma gratuïta, la presentació del llibre, gràcies al conveni que vam signar el passat setembre.

L’activitat compta amb la intervenció del president de la Confederació Sardanista de Catalunya, el Sr. Xavier Tresserras, per explicar la relació de l’obra amb el projecte sardanista per arribar a la UNESCO. Seguidament, l’autora del llibre, Montserrat Segura, detalla el procés artístic i du a terme una breu lectura del llibre. Tot seguit s’obre un torn de preguntes, per acabar amb la firma de llibres. La presentació es dirigeix a un públic general, però amb especial atenció a l’infantil.

Per a sol·licitar l’activitat, poseu-vos en contacte amb l’Héctor Colom, de la Confederació Sardanista, al telèfon 699 00 19 82 o bé al correu suport@confsardanista.cat.

La Federació d’Ateneus de Catalunya és una de les entitats que dona suport a la candidatura de la sardana a la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, de la UNESCO.

Consulteu el Catàleg d’activitats de la FAC per descobrir aquesta i altres activitats de què disposem.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.