Signem un conveni de col·laboració amb la Confederació Sardanista de Catalunya

Signem un conveni de col·laboració amb la Confederació Sardanista de Catalunya

La Federació d’Ateneus de Catalunya i la Confederació Sardanista de Catalunya hem signat avui, 14 de setembre de 2022, un conveni de col·laboració que ens compromet a endegar accions conjuntes per promoure la cultura catalana.

La signatura, que s’ha portat a terme a la seu de la Confederació Sardanista, ha aplegat els dos presidents de les entitats, en Pep Morella, de la Federació d’Ateneus, i en Xavier Tresserras, de la Confederació Sardanista. Ambdues parts han considerat els ateneus un espai ideal pel desenvolupament d’activitats sardanistes, un actiu valuós per les entitats culturals del territori. També es treballarà en una major vinculació d’ambdues entitats en temes comunicatius.

Aquest conveni encaixa amb els objectius estratègics de la FAC, per a seguir teixint aliances entre els agents de l’entorn així com promoure la cultura catalana per beneficiar a les entitats adscrites.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.