2023: Eleccions a la Junta Directiva de la FAC

2023: Eleccions a la Junta Directiva de la FAC

Com ja es va avançar a la darrera Assemblea General Ordinària de la Federació, l’any vinent hi haurà eleccions a la Junta Directiva de la FAC. Serà a la tardor del 2022 quan es convocarà oficialment el procés electoral per a la presentació de candidatures. Tanmateix, des de la FAC us animem ja a plantejar-vos la possibilitat de formar-ne part.

La Junta Directiva és l’òrgan que executa les decisions preses per l’Assemblea General i regeix, administra i representa l’entitat. Els i les membres de la Junta Directiva han de ser persones sòcies d’alguna associació federada i han d’estar avalades per aquesta.

Les candidatures de persones avalades per les associacions federades que optin a la Junta Directiva hauran de fer-se mitjançant un escrit dirigit a la Federació, amb un termini màxim d’un mes abans de la celebració de l’Assemblea General.

La gestió de la FAC és una qüestió de tots els ateneus federats, i formar part de la Junta és una oportunitat per treballar des de dins pel reconeixement i la promoció de la tasca que fan les entitats culturals catalanes; proposar nous projectes i idees que fomentin el treball en xarxa i l’intercanvi d’experiències entre les associacions culturals, i ajudar a millorar la gestió interna d’aquestes entitats. El futur dels ateneus depèn de tots.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.