Apunteu-vos a la jornada de debat ‘Els Ateneus Som Essencials!’ sobre premsa local i comarcal!

Apunteu-vos a la jornada de debat ‘Els Ateneus Som Essencials!’ sobre premsa local i comarcal!

Apunteu-vos ja a la nova jornada de debat Els Ateneus som essencials! que tindrà lloc el pròxim 2 de juliol, a l’Ateneu Unió de la Colònia Güell. En aquesta segona edició, la temàtica girarà entorn de la premsa de proximitat i la seva relació amb els ateneus, i comptarem amb la participació d’importants referents en matèria de mitjans de comunicació, especialment de la premsa local i comarcal:

Consulta aquí els currículums dels ponents.

Pels ateneus, aconseguir una comunicació externa cap a la comunitat del territori i, en aquest sentit, el ressò que es pugui fer dels projectes i activitats de les entitats a través de la premsa local i comarcal, és primordial. L’objectiu d’aquestes jornades, doncs, serà analitzar la situació actual d’aquesta relació premsa-entitats per trobar fórmules que permetin als ateneus esdevenir referents en matèria d’associacionisme cultural, arribant així a molta més gent.

És important aclarir que no es tracta d’una jornada que va adreçada exclusivament a les juntes directives dels ateneus, sinó que seria molt interessant que hi assisteixin també les persones encarregades de la comunicació de l’ateneu, siguin professionals o voluntaris, per poder analitzar millor la realitat de les entitats a nivell comunicatiu.

L’any passat ja es va celebrar amb gran èxit la primera edició de les jornades “Els Ateneus som essencials? Present i futur”. Un debat de temàtica més genèrica que va fer palès que els ateneus SÍ som essencials per la bona salut de la societat, i on es va constatar que cal continuar fent feina per fer sentir la nostra veu. Les trobades van tenir continuïtat per tot el territori al llarg del 2021 i se’n van celebrar les conclusions el passat 28 de maig a la 3a Trobada Nacional d’Ateneus, a Llorenç del Penedès.

Les inscripcions són totalment GRATUÏTES, incloent-hi l’esmorzar i el dinar, i es poden fer clicant aquí.

1 Comment

  • Publicat fa 02/06/2022

    Rosa Maria Giralt Pros

    Celebro que continuïn els debats!
    Les conclusions presentades a Llorenç aportaven i formació interessant i útil.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.