El pregó de Lloll Bertran a L’Aplec dels Ateneus

El pregó de Lloll Bertran a L’Aplec dels Ateneus

LLEGEIX AQUÍ EL PREGÓ COMPLET DE L’APLEC DELS ATENEUS

El passat 2 de juny, la Federació d’Ateneus de Catalunya va celebrar l’Aplec dels Ateneus, una jornada festiva on descobrir què fan els ateneus arreu del nostre país. L’actriu Lloll Bertran va escollida per ser la pregonera de la primera edició d’aquesta trobada.

En el seu discurs, escrit en heptasíl·lab, amb la col·laboració del cantant, recitador, rapsode, poeta i músic català, Celdoni Fonoll, va explicar la important tasca dels ateneus durant el darrer segle i mig, i va recordar com han anat evolucionant al llarg del temps fins a arribar a l’actualitat. Durant el pregó, l’actiu, va posar èmfasi en la importància que han tingut aquestes entitats per aglutinar i mantenir les tradicions del poble català i ressaltem el següent vers:

Sou Ateneus, sou Cultura,
Pensament Crític i Esport,
Lleure Educatiu i amb cura.
Tenir-vos és una sort!

Sou Ateneus, sou Cultura,
sou Festes tradicionals,
sou Voluntariat d’altura.
Ja ho veieu, sou Essencials!

Us convidem a descobrir el pregó complet en el següent enllaç

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.