Oriol de Ramon, records fent Els Pastorets a la Sala Cabanyes

Oriol de Ramon, records fent Els Pastorets a la Sala Cabanyes

Oriol de Ramon
Entrevista al cantant i compositor del grup The Tyets, al Centre Catòlic de Mataró
Revista ATENEUS 31

Difícilment trobaríem cap comarca catalana que aquest 2023 no hagi viscut un dels concerts multitudinaris de The Tyets. El duet format per Xavier Coca i Oriol de Ramon ho ha petat amb el disc «Èpic Solete» i amb cançons com Olívia, Bailoteo i, és clar, Coti x Coti. Però, per a De Ramon, (Mataró, 1998) això de pujar als escenaris no és nou. Ja de nen feia Els Pastorets i altres obres a la Sala Cabanyes del Centre Catòlic de Mataró, una experiència que li va ser molt útil per muntar posteriorment els seus projectes. I també es va enfilar a castells amb els Capgrossos de Mataró, va ser portador d’una figura de Les Santes, va ser escolta… Tot un tastaolletes cultural.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.