La Federació d’Ateneus atorgarà el Premi Honorífic dels Premis Ateneus 2023 a la CCMA

La Federació d’Ateneus atorgarà el Premi Honorífic dels Premis Ateneus 2023 a la CCMA

La Corporació Catalana De Mitjans Audiovisuals (CMMA) rebrà el Premi Honorífic de la 34a edició dels Premis Ateneus en el decurs de la gala que organitza la Federació d’Ateneus, i que enguany tindrà lloc el proper 12 de desembre a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona, amb l’actriu i presentadora Elisenda Pineda com a mestra de cerimònies.

El Premi Honorífic té com a objectiu donar valor a entitats, institucions o persones relacionades d’alguna manera amb el món ateneista que han destacat en el seu treball en l’àmbit cívic, cultural o artístic del nostre país.

El guardó vol reconèixer la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per la seva vocació de servei públic a tot el territori català i per tenir en compte l’essencialitat de les associacions socioculturals catalanes, especialment dels ateneus. La bona sintonia entre la CCMA i la Federació d’Ateneus s’ha fet palesa amb la participació de la FAC a la Comissió de Cultura i Llengua de la Corporació, i també arran de la recent signatura d’un conveni de col·laboració entre ambdues institucions. A més, es dona la feliç coincidència que tant la CCMA com la Federació d’Ateneus commemoren enguany el seu 40è aniversari.

Fundats l’any 1989 per la Federació d’Ateneus de Catalunya, els Premis Ateneus reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

En aquesta 34a edició dels Premis Ateneus s’han presentat 86 candidatures d’un total de 68 entitats, en una convocatòria que ha apostat especialment pel reconeixement de la participació juvenil a les entitats, a través del nou Premi Jove. Memorial Ricard Julià, creat en honor del membre de la junta directiva de la FAC, que es va vincular activament amb l’associacionisme juvenil català al llarg de la seva vida.

Inscripcions a la 34a gala dels Premis Ateneus mitjançant aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.