La Federació d’Ateneus de Catalunya us convida a assistir a la 34a gala dels Premis Ateneus

La Federació d’Ateneus de Catalunya us convida a assistir a la 34a gala dels Premis Ateneus

Inscripcions a la 34a gala dels Premis Ateneus mitjançant aquest enllaç.

La Federació d’Ateneus de Catalunya us convida el dimarts 12 de desembre de 2023 a les 19h, a assistir a la gala de la 34ª edició dels Premis Ateneus, els quals reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

La gala d’entrega de premis enguany se celebrarà al Fabra i Coats – Fàbrica de creació (C/ de Sant Adrià, 20 – Barcelona). Un esdeveniment molt especial amb què celebrarem, també, el 40è aniversari de la Federació!

La 34a edició ha comptat amb una participació de 86 candidatures d’un total de 68 entitats, en una convocatòria que ha apostat especialment en el reconeixement de la participació juvenil a les entitats, a través del nou Premi Jove. Memorial Ricard Julià, creat en honor del membre de la junta directiva de la FAC, que es va vincular activament amb l’associacionisme juvenil català al llarg de la seva vida.

Inscripcions a la gala mitjançant aquest enllaç, fins al 9 de desembre.

Programa de la gala

18.00h Obertura de portes
19.00h Inici de l’acte de lliurament dels Premis Ateneus 2023
20.30h Sorpresa final, copa de cava i comiat

Recorda com va ser la gala de l’any passat

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.