Xarxanet celebra el seu 20è aniversari

Xarxanet celebra el seu 20è aniversari

Xarxanet.org, el portal de notícies per entitats i voluntariat de Catalunya, va néixer l’any 2003, per donar servei a les entitats de tot Catalunya, grans i petites, amb l’objectiu de ser un punt de trobada de tots els sectors associatius, i esdevenir el portal de referència del teixit associatiu català.

Enguany, el projecte fa 20 anys, i per això, el dia 23 de novembre, a les 18.30h, a la sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona, tindrà lloc l’acte central per celebrar el 20è aniversari de Xarxanet.

L’esdeveniment s’iniciarà amb una presentació de l’acte i la benvinguda institucional a càrrec del conseller Carles Campuzano. A continuació, es donarà pas a la primera part de l’acte, Xarxanet des de dins, en el qual es farà un repàs als 20 anys de Xarxanet, des dels seus orígens i fins a l’actualitat, primer a través d’una peça audiovisual, i a continuació amb una taula de ponències i debat amb diferents persones que han estat o estan implicades en el projecte. L’objectiu és el de traçar una línia entre els seus inicis, el present i les perspectives de futur.

La segona meitat de l’acte, Xarxanet des de fora obrirà un espai perquè les entitats sense ànim de lucre que coneixen i aprofiten els recursos del portal diàriament, però no formen part de l’equip que el gestiona o l’ha gestionat, pugui dir la seva, valorar el projecte i compartir històries de vida professió sorgides de l’ús al qual li han donat al portal. Les entitats que hi seran presents provenen dels diferents àmbits tractats a Xarxanet.

La jornada inclourà dues actuacions artístiques de dues entitats del tercer sector català. La primera, que tindrà lloc entre les dues parts principals de l’acte, a càrrec de l’Associació Carabutsí. La segona, una actuació de la celebració d’aniversari, a càrrec de Pallassos Sense Fronteres, que donarà pas a la bufada d’espelmes comuna amb la qual es conclourà la celebració.

Inscripcions a l’acte a través d’aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.