Donem la benvinguda a l’Esbart de la Vall d’Hostoles!

Donem la benvinguda a l’Esbart de la Vall d’Hostoles!

Donem la benvinguda a l’Esbart de la Vall d’Hostoles, de Sant Feliu de Pallerols, la nova entitat adherida a la Federació d’Ateneus de Catalunya, que formarà part de la Delegació Territorial de Girona, amb la qual sumem 197 ateneus federats!

L’any 2010 es va reactivar l’activitat de l’Esbart, fundada el 1933, amb una organització relativament jove, però amb gran arrelament en el territori. L’objectiu de l’associació és difondre la cultura popular catalana i la recuperació de les tradicions, dinamitzant el territori amb exposicions, tallers gastronòmics, formacions, i participant i col·laborant en les festes locals: Castanyada, Nadal o Carnestoltes.

Des d’aleshores, i gràcies al compromís i la implicació de moltes persones al llarg d’aquests darrers anys, l’Esbart s’ha establert com una de les principals entitats de promoció i foment de la cultura a Sant Feliu de Pallerols.

Benvinguts i benvingudes! Des de la FAC treballarem per fer-vos més fàcil la vostra tasca associacionista!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.