Carme Solé Vendrell pinta ‘La petita Atenea’

Carme Solé Vendrell pinta ‘La petita Atenea’

Carme Solé Vendrell
Acció pictòrica dins la Setmana del Llibre en Català
Revista ATENEUS 31

«La petita Atenea, malgrat portar la llança i el casc de guerrera, ens diu, amb innocència d’infant, que l’únic camí per a la Pau és la Cultura i que els 197 ateneus que hi ha a Catalunya la fan propera i possible.»

El 9 de setembre de 2023, la il·lustradora Carme Solé Vendrell va inaugurar el Sofà Vermell de les Revistes de l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català), dins la Setmana del Llibre en Català, amb la peça “La petita atenea” publicada a l’apartat A mà alçada de la revista ATENEUS número 31.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.