Ricard Julià – Acte d’homenatge a tota una trajectòria associativa

Ricard Julià – Acte d’homenatge a tota una trajectòria associativa

Diumenge 12 de novembre | 17:00h | Centre Teatre de Sarrià

Descarrega aquí el programa de l’acte.

ENTRADA LLIURE

Ricard Julià Capdevila (1953-2023) havia estat sempre vinculat a la vida associativa. Secretari General de MEiGSJ de Catalunya, promotor de la Taula de Joves de Catalunya, el primer president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, membre del Patronat de l’Esperança… Tanmateix, va formar part del moviment ateneístic català, una part essencial, des de membre dels Lluïsos de Gràcia a tresorer pel Centre Parroquial de Sarrià i la Federació d’Ateneus de Catalunya. I fou, sobretot, l’ànima de la reforma del Centre Teatre de Sarrià, així com fundador i president de la Taula d’Entitats de Sarrià.

És per aquest motiu que s’ha decidit retre-li homenatge i, des de la Federació d’Ateneus, us animem a assistir-hi. Sense ell no s’hauria pogut fer tanta i tan bona feina per l’associacionisme i la cultura del país.

1 Comment

  • Publicat fa 27/10/2023

    Enrique Delgado Gutiérrez

    Gran amic i collaborador entusiasta del moviment associatiu a Sarria

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.