Nova jornada del 3r Congrés d’Associacions de Barcelona: ‘Barris, cultura, festa i transformació’

Nova jornada del 3r Congrés d’Associacions de Barcelona: ‘Barris, cultura, festa i transformació’

El 3r Congrés d’Associacions de Barcelona ha preparat una nova jornada per l’11 de novembre, sota el títol Barris, cultura, festa i transformació, que tindrà lloc de 9.30h a 13h, a l’Auditori Joan Bordetas (Calàbria 66).

Es tracta d’un espai de reflexió i participació, organitzat pel Consell d’Associacions de Barcelona, en què s’aprofundirà sobre com l’acció col·lectiva, transformadora i comunitària que impulsen les associacions als barris ajuda a la cohesió social i a la transformació de la nostra ciutat. A més a més, s’analitzarà com la cultura comunitària esdevé una veritable estructura social dels nostres barris.

José Mansilla, doctor en Antropologia Social i membre de l’Observatori d’Antropologia del Conflicte Urbà, Joan Subirats, catedràtic en Ciència Política i Ministre d’Universitats, i Montserrat Morera Isern, vicepresidenta del Consell de Ciutat i del Centre Parroquial i Cultural Sant Vicenç de Sarrià, definiran els reptes i les estratègies per posar en valor, millorar i impulsar la gestió i l’acció comunitària.

Per participar-hi, només cal emplenar aquest formulari per formalitzar la inscripció. També, es podran seguir totes les novetats del 3r. Congrés des de l’espai de participació “DecidimTJ“.

Assemblea del Codi Ètic de les Associacions

Durant la trobada, també se celebrarà l’Assemblea de les Entitats adherides al Codi Ètic de les Associacions de Barcelona, amb la presència de Lluís Rabell, regidor d’Educació i Persones Grans i de Pla de Barris. La trobada tindrà com a objectiu acordar el pas al Codi Ètic de Catalunya, la seva comissió delegada i presentar l’eina d’autodiagnosi.

Ja es pot consultar el nou text, fruit del procés participatiu impulsat pel Consell d’Associacions de Barcelona, en col·laboració amb La XAC, fent clic en aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.