La Federació d’Ateneus de Catalunya col·labora amb la 9a Trobada d’Espais de Creació i Producció

La Federació d’Ateneus de Catalunya col·labora amb la 9a Trobada d’Espais de Creació i Producció

Consulta el programa de la trobada mitjançant aquest enllaç.

Inscriu-te a la trobada mitjançant aquest enllaç.

Aquest dijous 9 de novembre, de 10h a 18.30h, tindrà lloc, a La Unió Santcugatenca , la 9a Trobada d’Espais de Creació i Producció de Catalunya, una jornada organitzada per l’entitat amfitriona i Xarxaprod, en col·laboració amb la Federació d’Ateneus de Catalunya i la Fira Mediterrània, que pretén connectar i trobar sinergies entre entitats vinculades a la cultura d’arrel i la creació contemporània.

Durant la jornada, diferents agents culturals d’arreu del territori català exposaran la seva visió i projectes entorn la temàtica de la trobada, per tal de crear connexions i prendre consciència d’algunes de les iniciatives que s’estan duent a terme en aquesta línia.

Algunes d’aquestes iniciatives prenen la forma de programes de suport per a artistes que parteixen de la cultura d’arrel per generar nous discursos contemporanis. D’altres, són espais d’exhibició que reconeixen la importància d’incloure projectes cocreats amb entitats popular en programacions de creació contemporània, i de reflexionar sobre el patrimoni local des d’una perspectiva de gènere. Finalment, tindrem el punt de vista de la creació, amb l’exemple d’artistes que revisiten pràctiques de la cultura popular a través dels seus propis cossos, reinterpretant-les i transformant-les.

En especial, hi haurà dues intervencions de la trobada que volem destacar des de la FAC:

11:00h CREACIÓ ARTÍSTICA DE QUILÒMETRE ZERO EN ELS ATENEUS, a càrrec de Lali Barenys, coordinadora de la Xarxa de Teatres Ateneus de Catalunya.

12:00h COM INCLOURE EL SUPORT A LA CREACIÓ CONTEMPORÀNIA EN UN ATENEU, a càrrec de Miquel Segovia i Juank Busquets de La Unió Santcugatenca.

Xarxaprod, xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya agrupa entitats, projectes i plataformes, tant públiques com privades, que ofereixen recursos, mitjans i suport als processos de la creació i la producció en l’àmbit de la creació contemporània.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.