Dos ateneus federats premiats a La Dooble

Dos ateneus federats premiats a La Dooble

El passat 20 de desembre es va celebrar el sorteig de La Dooble, un nou joc que va presentar Loteries de Catalunya a principis d’any, dissenyat especialment per les associacions. A continuació us facilitem els resultats:

Resultats pels premis d’entitats: https://www.loteriesdecatalunya.cat/jocs/ladooble/entitats-guanyadores/index

Resultats pels premis individuals: https://www.loteriesdecatalunya.cat/resultats/

A la Federació no hem tingut sort aquest any, però volem felicitar a dos ateneus federats que sí han estat premiats: Centre Moral i Cultural del Poblenou i a la Societat Aliança Palmarenca. Ben merescuts premis que serviran per seguir amb la bona feina feta fins al moment!

 

Loteries de Catalunya és una entitat completament pública que gestiona el joc com un entreteniment social amb màxima transparència i integritat, certificada amb el nivell més alt de joc responsable. Es tracta d’una iniciativa propera i catalana que és responsable socialment, ja que treballen per aconseguir recursos per causes socials a Catalunya.

Servei d’Atenció a Entitats: Si tens algun dubte truca al 931 157 789 o escriu-los a registredooble@loteries.cat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.