Voleu formar part d’un grup de compra conjunta d’electricitat?

Voleu formar part d’un grup de compra conjunta d’electricitat?

El Servei de Gestió i Subministraments de la FAC ha incorporat una nova oferta per a entitats federades: la participació en una prova pilot de compra agregada d’electricitat, amb l’objectiu de facilitar l’estalvi en la factura de la llum a travès de la participació en subhastes de compra col·lectiva d’energia. Teniu de data límit fins el 15 de gener de 2023.

Donant-vos d’alta en aquest enllaç podreu afegir els vostres subministraments a la base de dades i, un cop en tinguin uns quants, la plataforma calcularà els millors preus per a les vostres entitats. Es posaran uns preus de referència orientatius sobre els quals es calcularà un estalvi teòric, però cal tenir en compte que aquests preus són fets sense personalitzar i varien contínuament. En cas que es fes una subhasta posterior, es calcularien uns preus de sortida i la diferència sí que seria un estalvi ben calculat.

Quan tinguem un volum significatiu d’ateneus inscrits es podrà fer una diagnosi clara dels beneficis de la compra agregada i aquesta es comunicarà a tots els participants.

Consulteu els dubtes sobre la prova pilot a l’apartat FAQs de la web del grup SPOCK.

 

4 Comments

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.