La FAC us convida a assistir a la Gala dels Premis Ateneus 2022

La FAC us convida a assistir a la Gala dels Premis Ateneus 2022

SI VOLEU ASSISTIR A LA GALA DE LLIURAMENT DELS PREMIS, CLIQUEU AQUÍ

La Federació d’Ateneus de Catalunya us convida el dimarts 20 de desembre de 2022 a les 19h, a assistir a la gala de la 33ª edició dels Premis Ateneus, els quals reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

La gala d’entrega de premis enguany se celebrarà al Disseny HUB de Barcelona (Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38), i MAG LARI en serà el conductor. Per a aquest acte, Mag Lari ha ideat un espectacle especial ple de màgia i humor. El popular il·lusionista desplegarà la seva faceta de mag-showman i la seva gran capacitat comunicativa per convertir la gala en una festa diferent i espectacular!

La 33a edició ha comptat amb una participació de 75 candidatures d’un total de 53 entitats, una xifra similar a la dels anys anteriors, però que celebra l’augment de candidatures en les categories de col·laboració entre entitats (Treball en xarxa), que involucren projectes amb joves (Jove, proposa!) i d’altres associacions no federades (Foment de la participació), cosa que fa créixer la projecció de la Federació.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.