Novetats a les Residències Artístiques FAC: una adjudicada amb data de representació i una nova proposta al catàleg

Novetats a les Residències Artístiques FAC: una adjudicada amb data de representació i una nova proposta al catàleg

El Teatre Casal de Vilafranca ha acollit entre el 16 novembre i el 2 de desembre, la companyia Produccions Essencials en residència artística de l’espectacle Rere l’ombra de Wendy i Peter Pan, que representaran a l’ateneu el diumenge 22 de gener, a les 12:30h. Es tracta d’un espectacle poètic d’ombres immersiu, on tot el públic interactua amb l’escena. Un espai de joc per a tots els públics.

A més, les propostes de les Residències Artístiques de la FAC s’han actualitzat, i incorporen des d’avui la proposta de la Cia. La Calíope, Áine, una obra sobre la deessa del cel a la mitologia cèltica i la reina de les fades irlandesa. Com a deïtat, viatja per l’espai i és filla del déu del mar. És una deessa de la fertilitat en honor de la qual se celebrava la festa de la nit d’estiu, que després es transformaria a la festa de Sant Joan.

Si alguna proposta us interessa, envieu un correu a xtac@ateneus.cat indicant de quina entitat sou i quin projecte us agradaria acollir.

MÉS DETALLS SOBRE LES RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.