Estrena televisiva: ‘Baula’, el documental d’homenatge als Premis Nacionals de Cultura 2022

Estrena televisiva: ‘Baula’, el documental d’homenatge als Premis Nacionals de Cultura 2022

Dimecres 7 de desembre, a les 23.15 h, pel Canal 33, i diumenge 11 de desembre, a les 12 h, per TV3, s’estrenarà el documental Baula que ret homenatge als Premis Nacionals de Cultura 2022.

Baula ens mostra els cincs Premis Nacionals de Cultura 2022, a través de les connexions que s’estableixen entre la seva obra i accions: des del moment de la creació íntima a la trobada final amb el públic, que es fa seu el missatge.

El documental presenta el dramaturg Jordi Casanovas, l’escriptora Rosa Fabregat, el projecte Càntut, cançons de tradició oral, el PEN Català, i la ballarina i coreògrafa Núria Guiu (a la qual vam entrevistar a la darrera revista ATENEUS), a través de la seva trajectòria, feta a partir dels enllaços amb persones, llocs i fets que els fan singulars i valuosos; i és que qualsevol obra, creació o manifestació artística –i també qualsevol acció en pro del bé col·lectiu– ha traçat aquest camí, singular i únic, fet de connexions, però que també parla de nosaltres com a peces que formen part d’un tot. Som una suma d’experiències i de relacions. Som comunitat. Som baules que fem cultura.

Mira el tràiler aquí:

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.