Celebrem el Dia Internacional del Voluntariat

Celebrem el Dia Internacional del Voluntariat

Avui, dia 5 de desembre, se celebra el Dia Internacional del Voluntariat, i des de la Federació d’Ateneus volem posar en valor la tasca de les més de 4.000 persones voluntaries que dia a dia esdevenen el motor dels ateneus.

Els ateneus depenen bàsicament del voluntariat, ja que el 84% de les persones que realitzen una tasca a l’entitat són voluntaris i voluntaries que desenvolupen la seva feina de manera puntual o amb un compromís a més llarg termini. La mitjana de voluntaris i voluntàries per entitat és de 21 persones.

Aprofitem per compartir el manifest de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Sumem Mirades. El trobareu en aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.