Mag Lari conduirà la gala de lliurament dels Premis Ateneus 2022!

Mag Lari conduirà la gala de lliurament dels Premis Ateneus 2022!

MAG LARI serà el conductor de la gala de lliurament dels PREMIS ATENEUS 2022 que organitzem des de la Federació d’Ateneus de Catalunya i que tindrà lloc al Disseny Hub Barcelona el proper 20 de desembre, a les 19:00 hores.

Per a aquest acte, Mag Lari ha ideat un espectacle especial ple de màgia i humor. El popular il·lusionista desplegarà la seva faceta de mag-showman i la seva gran capacitat comunicativa per convertir la gala en una festa diferent i espectacular!

Fundats l’any 1989 per la Federació d’Ateneus de Catalunya, els PREMIS ATENEUS reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

En aquesta 33ª edició dels Premis, s’han presentat 75 candidatures d’un total de 53 entitats en les cinc categories: el Premi a la Comunicació Associativa, el Premi a la Creativitat Artística, el Premi Jove, Proposa!, el Premi al Treball en Xarxa i el Premi al Foment de la Participació. D’aquesta convocatòria, cal destacar l’increment de les inscripcions a les modalitats que involucren els projectes amb joves, així com les que premien la col·laboració entre entitats i el treball d’associacions no federades.

SI VOLEU ASSISTIR A LA GALA DE LLIURAMENT DELS PREMIS, CLIQUEU AQUÍ

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.