‘Els Ateneus som essencials!’: proper debat a la DT Vallesos

‘Els Ateneus som essencials!’: proper debat a la DT Vallesos

INSCRIU-TE AQUÍ A LA TROBADA DEL 26 DE NOVEMBRE

Dissabte 26 de novembre, el Centre Cultural El Social de Terrassa (Carrer de la Font Vella, 40, Terrassa), acollirà el debat Els Ateneus som essencials! adreçat a les entitats de les comarques del Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental, les quals conformaran la futura Delegació Territorial Vallesos.

Per a aquest debat ens acompanyaran els periodistes Vicenç Relats, director de la revista Vallesos, i Quico Simó, periodista de Canal Terrassa.

La trobada constarà de dues parts: una primera en la que aprofundirem en les reflexions sobre premsa de proximitat sorgides a la trobada Els ateneus som essencials! del passat 2 de juliol a l’Ateneu Unió de la Colònia Güell i una segona, més breu, en la que debatrem sobre la nova organització territorial de la FAC.

L’objectiu del debat sobre la premsa de proximitat és conèixer més a fons el funcionament dels mitjans de comunicació local i comarcal, i cercar les sinèrgies necessàries per aconseguir més ressò dels projectes i activitats dels ateneus a la premsa.

L’enfocament dels debats és que siguin trobades útils i pràctiques per als ateneus. És a dir, no es pretén una reflexió teòrica, sinó trobar fórmules que permetin als ateneus esdevenir referents en matèria d’associacionisme cultural, arribant així a molta més gent.

Per això, les jornades en el territori no van adreçades exclusivament a les juntes directives dels ateneus, sinó que és important que participin també les persones encarregades de la comunicació del vostre ateneu, siguin professionals o voluntaris, per poder analitzar millor la realitat de les entitats a nivell comunicatiu, aportar la seva experiència i, entre tots, aprendre com optimitzar els recursos pel que fa a la relació amb la premsa.

D’altra banda, és important tenir present que, si bé estem seleccionant els periodistes convidats tenint en compte el territori específic de la zona on tindran lloc les trobades, cada jornada està oberta a qualsevol ateneu d’arreu del país, el que us pot facilitar assistir-hi si el dia previst a la vostra zona no hi podeu ser-hi.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.