Subvencions de la Diputació de Barcelona per l’activitat cultural d’ateneus durant l’any 2022

Subvencions de la Diputació de Barcelona per l’activitat cultural d’ateneus durant l’any 2022

La Diputació de Barcelona ha obert una convocatòria de subvencions destinades a finançar l’activitat cultural d’ateneus que tenen el seu àmbit d’actuació dins la demarcació de la Diputació de Barcelona –s’exclouen els de la ciutat de Barcelona– durant l’any 2022.

A qui va dirigida aquesta convocatòria?

Seran susceptibles d’acollir-se a la present convocatòria els ateneus que compleixin els següents requisits:

  • Amb seu a la província de Barcelona, exceptuant la ciutat de Barcelona.
  • Que hagin programat un mínim de dues activitats culturals al 2022, entre activitats realitzades i previstes. A més, cal que aquestes activitats pertanyin a dos o més sectors culturals diferents –música, dansa, teatre, circ, arts visuals, audiovisuals i multimèdia, patrimoni cultural, cultura popular…-.

Quines activitats podran ser finançades?

  • Projectes d’interès públic o social vinculats a l’activitat de foment, millora, impuls i desenvolupament d’activitats culturals impulsades per ateneus a la demarcació de Barcelona per fomentar una major presència de la cultura en la societat.
  • Seran objecte de finançament activitats, projectes o programes d’activitats executats durant el període comprés entre l’1 de gener de 2022 i el 31 de desembre de 2022 que tinguin lloc a la demarcació de Barcelona –excepte a la ciutat de Barcelona– i que no representin la totalitat de les activitats de l’entitat al 2022.
  • S’inclouen accions de caire formatiu, esdeveniments, cicles, trobades, jornades, exposicions, fires, programació no professional d’arts en viu, organització de premis o concursos, accions de comunicació, de digitalització de la cultura i cultura digital, actuacions vinculades a la recerca, a publicacions o a processos de creació…

Quin és el periode de presentació de sol·licituds?

El període per presentació de sol·licituds comença el 4 d’agost i finalitzarà el dia 6 de setembre del 2022.

Si teniu dubtes…

La Federació d’Ateneus de Catalunya us ofereix un servei de tramitació integral de la vostra sol·licitud de subvenció que inclou:

1- Tramitació de la subvenció.
2- Seguiment del procés de la subvenció.
3- Justificació de la subvenció.

Si hi esteu interessades, envieu urgentment un correu electrònic a: ateneus@ateneus.cat

 

CLIQUEU AQUÍ per descarregar-vos el resum de la subvenció que hem preparat des de la FAC i veure més sobre el procés de sol·licitud

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.