El Ciervo de Sabadell prepara una trobada de penons pel seu centenari

El Ciervo de Sabadell prepara una trobada de penons pel seu centenari

La Societat Coral Recreativa El Ciervo de Sabadell celebra enguany el centenari del seu ateneu. Per aquest motiu, el proper 16 de juliol, a les 18.30h, celebraran l’acte central del seu aniversari i hi volen convidar a tots els ateneus de la Federació per a dur a terme una trobada de penons, commemorant un acte tradicional per l’entitat.

Us compartim en aquest enllaç la carta d’invitació a la trobada que ens han fet arribar. Si voleu participar de l’activitat, poseu-vos en contacte amb info@elciervo.cat.

Després de la trobada, es durà a terme un sopar popular i un concert a càrrec del grup musical Allioli, que versiona cançons de grups d’arreu dels Països Catalans, com Oques Grasses, Txarango, La Pegatina, Catarres, Dr. Prats, La Gossa Sorda, La Raíz, Zoo i Auxili.

L’entitat ja ha dut a terme diverses activitats de celebració al llarg dels primers mesos de l’any, com l’exposició inaugurada al Museu d’Història de Sabadell i comissariada per Laia Perea, una cercavila de colles de cultura popular i una festa temàtica dels anys 20.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.