Jornada sobre subvencions per diversificar l’oferta cultural en àrees rurals

Jornada sobre subvencions per diversificar l’oferta cultural en àrees rurals

El Departament de Cultura de la Generalitat ha organitzat, pel proper dimecres 29 de juny, a les 10:00 hores, una  jornada de presentació de la convocatòria de subvencions per ampliar i diversificar l’oferta cultural en àrees no urbanes amb càrrec als Fons Next Generation UE.

La línia de subvencions té per objecte ampliar i diversificar l’oferta cultural en àrees rurals, mitjançant el finançament de projectes i activitats que representin una contribució significativa a l’ecosistema cultural del territori. Aquestes actuacions s’hauran de dur a terme a municipis de menys de 30.000 habitants i amb una densitat de població inferior a 100 habitants/km2.

La jornada està especialment adreçada al tercer sector cultural i al sector públic del Departament de Cultura. El format serà virtual a través d’una retransmissió en directe al canal de YouTube del Departament.

La sessió, que tindrà una durada aproximada de 2 hores, seguirà el següent programa:

  • Benvinguda a càrrec del director general de Promoció Cultural i Biblioteques
  • Presentació general a càrrec de la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural
  • Explicació de la línia de subvencions a càrrec del Gabinet Tècnic
  • Torn de consultes i preguntes (gestionades pel xat)

A partir d’avui i fins el proper 28 de juny us hi podeu inscriure mitjançant el formulari d’inscripció que trobareu aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.