Subvencions per a l’organització de festivals de cultura popular i tradicional

Subvencions per a l’organització de festivals de cultura popular i tradicional

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya obre una línia de subvencions per a l’organització de festivals, cicles o esdeveniments similars de cultura popular i tradicional per l’any 2022.

Quines activitats es consideren subvencionables?

  • Festivals o cicles de cultura popular i tradicional, entesos com el projecte conjunt d’activitats artístiques d’un o diversos àmbits, en format presencial o virtual, que formin part d’una unitat programàtica, portades a terme durant un període de temps determinat en una població o diverses definides prèviament, amb uns objectius conjunts, clars i definits, que no formin part de la programació estable o regular d’un equipament cultural.
  • Activitats artístiques, com el conjunt d’espectacles de qualsevol àmbit o disciplina de les arts escèniques, en viu, tant si són de música, de teatre, de dansa o de circ, inclosos els interdisciplinaris.
  • Equipaments culturals, com els equipaments escènics i musicals següents: teatres, auditoris, sales d’actes, sales de concerts, casals, centres cívics, carpes de circ o similars i espais a l’aire lliure especialment habilitats per a la realització d’activitats artístiques.

Quin és el periode de presentació de sol·licituds? 

El termini de presentació de les sol·licituds és del 28 de juny al 14 de juliol del 2022 (a les 14:00h).

 

Cliqueu aquí per descarregar-vos el resum de la subvenció que hem preparat des de la FAC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.