Els ateneus membres de la XTAC, compten amb una acreditació gratuïta per assistir al Mercat de Música Viva de Vic

Els ateneus membres de la XTAC, compten amb una acreditació gratuïta per assistir al Mercat de Música Viva de Vic

Un any més, els ateneus de la XTAC poden aconseguir una acreditació gratuïta per assistir al Mercat de Música Viva de Vic, que se celebrarà del 14 al 17 de setembre a Vic, on podreu veure molts concerts interessants.

El Mercat de Música Viva de Vic és un punt de trobada professional del sector de la música. Es celebra anualment la segona setmana de setembre i, durant quatre dies, reuneix professionals de la indústria musical catalana, estatal i internacional.

El seu caràcter multiestilístic el fa únic dins el panorama internacional, i el converteix en un esdeveniment que ofereix el millor dels festivals en un mercat.

Des del 1989, el MMVV serveix d’aparador de nous projectes musicals, fomenta la contractació d’espectacles i permet compartir coneixements i experiències entre professionals del sector. Amb una clara mirada internacional, les Comunitats Autònomes, les Associacions sectorials i les Institucions catalanes i estatals troben les condicions idònies per marcar el present i el futur de la indústria del directe.

Les persones que heu participat en altres edicions ja trobareu el vostre perfil marcat com a convidades. Si aquest any és la primera vegada, cal que contacteu amb mmvv@vic.cat, fent saber que sou un ateneu de la XTAC,  així us activaran la gratuïtat en el vostre perfil.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.