Jornada: ‘Rastres en femení, el patrimoni i la memòria popular oblidada’

Jornada: ‘Rastres en femení, el patrimoni i la memòria popular oblidada’

Es convoca la jornada professional “Rastres en femení, el patrimoni i la memòria popular oblidada”m el proper 15 juny de 2022, de 9 a 14 h. Un esdeveniment organitzat per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, en coorganització amb Roca Umbert. Fàbrica de les Arts i el suport de l’Institut Català de les Dones i la Fira Mediterrània de Manresa.

La jornada està enfocada a revisar els processos de construcció de memòria, tradició i patrimoni en clau feminista i de gènere i, al mateix temps, posar en valor l’aplicabilitat de la recerca etnològica i compartir bones pràctiques de participació de dones en la construcció d’una memòria no masculinitzada.

Des de la FAC i la Direcció General, consideremque els continguts d’aquesta formació són una eina útil per a la reflexió i la gestió dels esdeveniments d’esdeveniments culturals de caràcter local. De fet, la jornada s’adreça de manera preferent a personal tècnic dels àmbits de cultura, festes, igualtat, joventut, ciutadania i participació; també a juntes directives i persones associades a entitats culturals, professionals de l’antropologia, a gestors culturals i a l’àmbit universitari de l’àmbit de l’estudi i gestió del patrimoni cultural.

Per podeu assistir-hi de manera presencial o virtual:

  • Granollers – Roca Umbert Fàbrica de les Arts (assitència presencial – aforament limitat a 100 persones). Inscripcions aquí.
  • Canal de YouTube de Roca Umbert Fàbrica de les Arts (assistència en línia).

Consulta aquí el programa de la jornada.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.