La FAC i la XTAC celebren el Dia Mundial de la Música als Lluïsos d’Horta

La FAC i la XTAC celebren el Dia Mundial de la Música als Lluïsos d’Horta

Com cada any, la Federació d’Ateneus i la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya hem organitzat la celebració del Dia Mundial de la Música amb un acte a un ateneu federat. Enguany, el dia 21 de juny es va celebrar als Lluïsos d’Horta, amb les actuacions del Grup Coral Horta, que va oferir un concert de cançons catalanes, i l’actuació de Clara Solé i Marc Sambola, que van delectar el públic amb cançons de l’aclamat musical La Filla del Mar.

La presentació de l’acte va ser a càrrec de l’actor Pep Callau, i també es va comptar amb la benvinguda per part del president dels Lluïsos d’Horta, Miquel Àngel Aguilar i el parlament del president de la FAC, Pep Morella, que va posar de manifest la vinculació dels ateneus amb la música, ja que són “espais de creació on es troben músics professionals i amateurs, espais on et pots formar o gaudir d’un concert”.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.