Signem un conveni de col·laboració amb la Fundació Catalunya Cultura

Signem un conveni de col·laboració amb la Fundació Catalunya Cultura

La Federació d’Ateneus de Catalunya i la Fundació Catalunya Cultura hem signat un conveni per tal de compartir accions que promoguin el talent cultural i creatiu del nostre país. A l’acte de signatura del conveni, que ha tingut lloc a la seu de la FAC, han participat el president de la Federació, Pep Morella, i la directora de la Fundació, Maite Esteve.

La Fundació Catalunya Cultura va nèixer el 2014 amb la voluntat d’impulsar un nou marc de col·laboració entre el sector privat, la societat civil i la cultura, amb l’objectiu de promoure la creació de nous instruments de finançament que permetin desenvolupar i mantenir els projectes i activitats d’àmbit cultural.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.