La Delegació Territorial de Barcelona celebra el plenari on presenta l’estudi sobre els equipaments dels ateneus

La Delegació Territorial de Barcelona celebra el plenari on presenta l’estudi sobre els equipaments dels ateneus

El passat dimecres 25 de maig, es va dur a terme, al Centre Moral i Cultural del Poblenou, el plenari de la Delegació territorial de Barcelona.
El plenari va servir, entre d’altres, per presentar l’Estudi tècnic dels equipaments dels ateneus federats de Barcelona realitzat per Edgar Malagón, assessor en projectes d’arquitectura i rehabilitació d’ateneus. L’estudi constat que calen fer millores importants en les instal·lacions d’alguns ateneus, i per aquest motiu, es farà una petició a l’Ajuntament de Barcelona perquè millori substancialment l’import que ara dedica als ateneus de la ciutat en questions d’obres de rehabilitació. Per altra banda, la trobada també va servir per informar que enguany el Cicle de cultura popular als ateneus no es durà a terme per la decisió de l’Ajuntament de no dotar de suport econòmic al projecte.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.