Torna Camins d’Ateneus, aquesta vegada amb una ruta pel barri del Raval de Barcelona

Torna Camins d’Ateneus, aquesta vegada amb una ruta pel barri del Raval de Barcelona

El diumenge 8 de maig de 2022 farem un nou camins d’Ateneus per dos barris de Ciutat Vella: Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera i el Gòtic. El punt de trobada serà a les 9:30h a la porta principal del Palau de la Música.

Per poder assistir, cal que ompliu el formulari que trobareu clicant aquí.  La inscripció té un preu de 5 € i la recaptació es destinarà a la Fundació Roure que treballa amb les necessitats de famílies i gent gran al barri.

La ruta consistirà en una passejada pels barris de Ciutat Vella: Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera i el Gòtic. Visitarem 4 ateneus: Sant Pere, Agrupació Cultural Folklòrica, Reial Cercle Artístic i l’Ateneu Barcelonès. Finalment, ens endinsarem pels carrers de la Barcelona antiga plena d’història i de paratges captivadors.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.