Nova formació: Eines i procediments per a les associacions en referència a la fiscalitat

Nova formació: Eines i procediments per a les associacions en referència a la fiscalitat

La Delegació Territorial de Barcelona de la Federació d’Ateneus ha organitzat una nova formació oberta a tots els ateneus federats sota el títol Eines i procediments per a les associacions en referència a la fiscalitat, on s’explicaran les principals obligacions fiscals que tenen els ateneus, posant especial èmfasi en els impostos que més dubte generen entre els ateneus, com pot ser l’IVA i les seves exempcions. També es detallarà l’Impost de Societats i si les entitats estan exemptes o subjectes segons les seves activitats, així com les obligacions comptables associades a aquest impost. Finalment s’exposaran les principals novetats normatives dels darrers anys que afecten els ateneus.

  • Dia: Dimecres 4 de maig de 2022
  • Hora: 18:30h
  • Lloc: Ateneu del Clot (Carrer de la Muntanya 16 BIS 08026, Barcelona)
  • Inscripcions: Fins al 2 de maig en aquest enllaç.

Consulta aquí el document informatiu.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.