#EstàsSegur, resolem els dubtes freqüents de les assegurances dels ateneus

#EstàsSegur, resolem els dubtes freqüents de les assegurances dels ateneus

Des de la Federació d’Ateneus, gràcies a la col·laboració amb la corredoria d’assegurances especialitzada en el món associatiu, Arç Cooperativa, iniciem la campanya #EstàsSegur, un conjunt d’accions que durem a terme durant les següents setmanes per a assessorar els ateneus federats en els dubtes més freqüents que puguin tenir respecte a les seves pròpies assegurances.

Sabem que sovint el tema de les assegurances pot ser feixuc, per aquest motiu, amb aquesta campanya, que anirà despertant mica en mica algunes qüestions importants a tenir en compte, volem apel·lar a tots aquells aspectes de les assegurances de responsabilitat civil, de danys i d’accidents que heu de corroborar que contemplen els vostres contractes.

Arç Cooperativa es compromet a oferir-vos un assessorament sense compromís per resoldre els vostres dubtes a través del correu assegurances@ateneus.cat, o bé del telèfon 932688130.

#EstàsSegur #ARÇxAteneus

Consulta aquí tots els avantatges del Servei d’assegurances de la Federació d’Ateneus.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.