Comença el cicle ‘Vesprades, música als ateneus’ a l’Orfeó Lleidatà, amb l’actuació d’Ares Gratal

Comença el cicle ‘Vesprades, música als ateneus’ a l’Orfeó Lleidatà, amb l’actuació d’Ares Gratal

El dissabte 9 d’abril l’Orfeó Lleidatà va donar el tret de sortida del cicle Vesprades, amb l’actuació d’Ares Gratal a l’Espai Orfeó. Va tenir una gran acollida per part del públic assistent, que va sortir encantat pel virtuosisme i la veu de l’Ares. Es tracta del primer dels 8 concerts que es duran a terme en la primera part del cicle del 2022. El projecte va tenir un gran èxit en la seva primera edició, realitzada durant l’any 2021. La gran diferència és que, en aquesta ocasió, els concerts dirigits als 18 ateneus federats de la delegació es programaran durant dos períodes diferents del 2022: el primer serà entre els mesos d’abril i juny, i el segon entre setembre i novembre.

 

El projecte va néixer amb la intenció d’oferir a les propostes artístiques emergents del territori un espai on poder mostrar la seva creació, ja que sovint el gran problema que tenen aquests artistes és el fet de no poder accedir a un espai cultural on mostrar el seu treball. Precisament per aquest motiu, també es pretén incidir especialment en el col·lectiu de joves de cada població i apropar-los a les entitats culturals de referència per rejovenir el seu teixit associatiu. Aquest és un dels principals objectius de la Federació, donat que és fonamental assegurar el relleu generacional als ateneus.

Pel que fa al cartell d’artistes que hi participaran, es comptarà amb Ares GratalHelenAsoriEl Mudo Kon VozOlga ZoetAlidé SansJavi Queralt i Víctor González. Totes són propostes emergents i del territori de Ponent.

Cliqueu aquí per accedir a la resta d’informació del cicle Vesprades.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.