La Federació d’Ateneus participa a la Mostra d’Igualada

La Federació d’Ateneus participa a la Mostra d’Igualada

La Federació d’Ateneus va participar el passat cap de setmana a la llotja de la Mostra Igualada, fira d’espectacles infantils i juvenils, i un espai de trobada, d’intercanvi d’informació i d’establiment de contactes entre els diferents agents del sector.

Pep Morella i Emma Escolano, president i vicepresidenta de la FAC, van assistir a l’acte per presentar el projecte de la XTAC –Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya– a l’organització i a les companyies presents: “El mapa de teatres d’ateneus del país és molt ric, i la XTAC, amb un total de 42 sales i 37 espectacles en gira, treballa per reivindicar-los. Som un punt de referència per als veïns i, alhora, esdevenim un espai de creació i de trobada pels artistes.

La Federació va aprofitar la plataforma per presentar-se com a institució i per defensar els ateneus com un lloc ideal on acollir aquests espectacles familiars, perquè som espais de creació però també d’acollida de cultura.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.