Un taller de sardanes per a joves a l’Orfeó Badaloní

Un taller de sardanes per a joves a l’Orfeó Badaloní

L’Orfeó Badaloní ha estat el primer en començar els Tallers de Cultura Popular als Ateneus 2022, amb un taller de sardanes adreçat a joves.

Des de l’ateneu ens comparteixen aquestes impressions: “Va ser la primera classe, pel que tot és molt prematur encara, però les sensacions van ser molt bones i van gaudir molt amb el monitor. Les edats són variades, entre 15 i 25 anys. Hi havia algunes persones que ja es coneixien i d’altres que es van conèixer al mateix taller. Tot i així, van fer una bona colla i el jovent té moltes ganes de tornar. Tant de bó s’acabi formant una colla sardanista amb tots ells a la ciutat de Badalona!

Els tallers de cultura popular són una de les ofertes de la Federació d’Ateneus que, juntament amb el suport econòmic de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, volen promoure la cultura popular. Cadascun dels tallers està impartit per les associacions o particulars de Catalunya dedicades a difondre els diferents tipus de disciplines: sardanes, capgrossos, balls de bastons i jocs tradicionals.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.