Donem la benvinguda a dues noves entitats federades!

Donem la benvinguda a dues noves entitats federades!

Donem la benvinguda a la Societat Recreativa i Cultural de Lletger (Baix Penedès) i al Patronat de la Sagrada Família, de Mataró, les dues noves entiats que han entrat a formar part de la FAC aquesta setmana. Amb elles, ja som 180 entitats federades que vetllem per promoure la cultura de base.

Formar part de la Federació d’Ateneus et permet multiplicar les teves capacitats com a entitat, ja que donem visibilitat a les nostres entitats, defensem els vostres interessos, us mantenim informats, us ajudem a treballar en xarxa, estem al costat de les entitats amb assessors, ens preocupem per resoldre el vostre futur, compartim experiències i us formem.

Consulta aquí com federar-te.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.