Ateneus, ja podeu seleccionar els projectes per acollir Residències Artístiques de la FAC!

Ateneus, ja podeu seleccionar els projectes per acollir Residències Artístiques de la FAC!

Per tal de posicionar-se clarament a favor de la creació, oferir cultura de qualitat als socis i veïns dels ateneus i donar suport als creadors locals, la Federació engega una convocatòria permanent de residències artístiques adreçada, exclusivament, als artistes professionals.

La convocatòria va dirigida a professionals de les arts escèniques que estiguin iniciant el seu procés de creació i busquin un espai per treballar el seu projecte. Les propostes es poden presentar durant tot l’any i implicarà que la companyia i l’ateneu es posin d’acord, amb la supervisió i l’assessorament de l’equip tècnic de la FAC.

La companyia disposarà d’un temps determinat per assajar a les instal·lacions de l’entitat i comptarà amb suport en la comunicació i difusió de l’estrena dels muntatges, que es durà a terme a l’espai del mateix ateneu. La participació en les residències no suposarà cap mena de cost per les companyies.

Aquestes són les propostes rebudes a dia d’avui, mireu els projectes i quines dates i quines poblacions demana cada artista. Si alguna proposta us interessa, envieu un correu a xtac@ateneus.cat indicant de quina entitat sou i quin projecte us agradaria acollir.

PER VEURE MÉS DETALLS SOBRE ELS ESPECTACLES, ACCEDIU A LA SECCIÓ ESPECÍFICA DE RESIDÈNCIES, CLICANT AQUÍ.

 

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.