Passi del documental “Ateneus: Llavor de LLibertat” i debat entorn l’associacionisme cultural

Passi del documental “Ateneus: Llavor de LLibertat” i debat entorn l’associacionisme cultural

El proper 23 de febrer a les 17h, es farà un passi del Documental Ateneus Llavor de Llibertat produït per la Federació d’Ateneus, amb el que podrem entendre la història de l’associacionisme cultural al nostre país així com el recorregut que ha tingut fins avui.

Un cop s’hagi passat el documental, es farà una dinàmica de debat entorn al que s’explica al mateix. Després, es dinamitzarà un espai de diàleg i intercanvi entre els assistents sobre diferents temàtiques de rellevància social i cultural que apareixen en el documental.

L’acte tindrà lloc al Casal de Gent Gran de Manresa, al carrer Circumval·lació, 60.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.