Torna el cicle ‘Amen Sam, sobre cultura del poble gitano’

Torna el cicle ‘Amen Sam, sobre cultura del poble gitano’

Després de l’èxit de la primera edició del cicle ‘Amen Sam‘, amb 11 ateneus federats participants, 37 activitats relacionades amb la cultura gitana programades i gairebé 1.000 persones assistents, aquest 2022 la FAC torna a organitzar-lo i busca ateneus que en vulguin formar part.

Si el teu ateneu està interessat a programar les activitats de l’Amen Sam durant el 2022, sol·licita la participació en aquest formulari. Les activitats es duran a terme entre els mesos d’abril i novembre de 2022.

D’aquesta manera, contribuiràs a superar els estereotips que la societat occidental ha anat construint al voltant del poble gitano, integrant-los a la vida quotidiana de l’ateneisme i, per tant, de l’associacionisme català. Però també, a fomentar la participació dels socis i sòcies del teu ateneu, fent-los interactuar a través de la logística de les activitats que es programin i en l’assistència als actes.

El programa de l’Amen Sam (“Nosaltres Som”, en llengua romaní) és un projecte comunitari organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) amb la col·laboració de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGiC), el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i la Fundació ”la Caixa”.

Mira el vídeo resum de l’edició 2021:

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.