Premis RECERCAT 2022 – Institut Ramon Muntaner

Premis RECERCAT 2022 – Institut Ramon Muntaner

El patronat de l’Institut Ramon Muntaner celebra enguany la 18a edició dels Premis Recercat, amb l’objectiu de donar reconeixement als centres, instituts, entitats culturals i persones vinculades al món dels centres d’estudis.  El Recercat és una jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana que té com a voluntat fomentar la comunicació i el contacte entre els centres i facilitar l’accés a les publicacions dels centres. Aquesta trobada tindrà lloc  els dies 6, 7 i 8 de maig de 2022 a Igualada, Capital de la Cultura Catalana.

Les nominacions: 

Els premis s’adjudicaran d’entre les nominacions de candidats per a cada àmbit que es rebin. Aquestes nominacions les han de realitzar les diferents entitats, i s’han d’enviar per escrit a la seu de l’Institut Ramon Muntaner, amb uns arguments detallats sobre els mèrits del candidat. També s’ha d’ajuntar tots aquells documents i materials que puguin ser valorats objectivament pels membres del jurat. Es poden presentar totes les nominacions que es vulguin. Es valoraran especialment aquelles nominacions que siguin el resultat d’una proposta conjunta de diferents centres. Un centre no podrà presentar la seva pròpia candidatura. Els guanyadors dels premis en cada àmbit no podran tornar a ser premiats pel mateix àmbit en altres convocatòries. Els nominats no premiats podran ser
novament proposats.

Els Premis: 

Els premis RECERCAT 2022 de l’Institut Ramon Muntaner seran els següents:

  1. El premi RECERCAT a una entitat estarà format per un obsequi commemoratiu i un premi en metàl·lic de 1.000€.
  2. El premi RECERCAT a una persona vinculada al món dels centres d’estudis estarà format per un obsequi commemoratiu i l’obra Cessabit d’Anna Bustins.

La concessió dels premis es farà en el decurs del Recercat, en la Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana.

El jurat:

Els premis seran atorgats per un jurat seleccionat pel patronat de l’Institut Ramon Muntaner. Aquest estarà format per dos membres d’aquest patronat, el president del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada, el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada, dos representants d’entitats culturals designats per l’Ajuntament, i la directora de l’Institut Ramon Muntaner, que actuarà com a secretària del jurat. Aquesta deliberació del jurat serà individual i privada i els premiats sortiran d’una única votació.

El termini de presentació als Premis es tancarà el 15 d’abril de 2022

Per a més informació, podeu consultar aquí les bases del Premi RECERCAT.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.